GY.I.K

 

- Hol tudom a termékeket megvásárolni?

  • A KAPCSOLAT oldalon található PARTNEREK fül alatti üzletekben, WEBÁRUHÁZAK-ban, valamint megrendelhetd az ÜZLETKÖTŐK  fül alatti területi képviselőktől is. /KAPCSOLAT_PARTNEREK_ÜZLETKÖTŐK_WEBÁRUHÁZAK/

Mennyibe kerülnek a termékek?

- Miért vannak eltérések az árlistához képest ahol én vásárolok?

  • A honlapunkon található árlista a szakmai felhasználók részére irányadó un. „listaár”, amitől az egyes kereskedések, webáruházak a saját költségeiket, illetve versenyhelyzetüket mérlegelve némileg eltérhetnek.

- Hová kategorizálhatóak a CARIN Haircosmetics N.V.termékei a versenytársakhoz képest?

  • Ez egy magától értetődő kérdés egy fodrászmárkákkal túlzsúfolt piacon. Bár minden saját fejlesztő laboratóriummal rendelkező, és saját gyárral rendelkező márkának (nem mindegyik ilyen) megvannak a speciális erősségei, a CARIN Haircosmetics N.V. termékeiről elmondhatóak, hogy minden terméküket a saját belgiumi laboratóriumukban fejlesztették ki, és saját belgiumi gyárukban gyártják. Ez a tény minőségbiztosítási és környezetvédelmi szempontból is meghatározó. A termékkínálatukban alapelv, hogy ne legyen minden kategóriából zavarba ejtően nagy választék. Legyen inkább kevesebb, de ami van, az legyen a lehető legjobb. Például a világon mindenhol megállja a helyét a növényi hatóanyagokra épülő BOTÉA Elements ápolócsalád, a természetes méhviasztól ragyogó Color Intensivo hajfesték, és méginkább a LUMÉA ammóniamentes hajfesték az argan olaj tartalmának, és az indiai tömjénfa (botswelia serrata) összetevőjének köszönhetően. A dauertermékeikkel mindig is a világ élvonalában voltak, de a természetes keratint tartalmazó Allerga is ott van minden fodrászatban, ahol a fodrászok érzékeny fejbőrű vendégekkel találkoznak.
    Emellett minden Magyarországon forgalmazott terméke korrekten árazott, ami egyszerűen azt jelenti, hogy a termékek ára és a termékek minősége valódi összefüggésben vannak egymással.