Vissza a kezdőoldalra

Carin

Célunk, hogy Magyarországon megismertessük és megkedveltessük a fodrász társadalommal ezeket a kiváló termékeket, amelyeket már annyi országban használnak nagy megelégedettséggel. Reményeink szerint a CARIN hazánkban is széles felhasználói körre talál.
Mindent elkövetünk, hogy Ön is a lehető legjobb vélemménnyel legyen a termékcsalád minden tagjáról, és a termékek mellé a rendszeres akcióknak köszönhetően egyéb kellékekre, eszközökre is szert tegyen.

1948-ban
Grégoire Lombrez a fodrász szalonja alatti laborjában kísérletezett és néhány terméket fejlesztett a környékbeli fodrászok számára. "Tonachemie" néven indította vállalkozását.

1950-ben
Roger Laleman cégtársként csatlakozik a Tonachemie-hez.

1951-ben
egy kizárólagos kereskedelmi szerződés került aláírásra a Benelux Államok területén a Német "Carin Kosmetik" céggel.

1958-ban
Carin Benelux néven három társ céget alapított. (Grégoire Lombrez, Roger Laleman és Michael Vanhooren).

1965-ben
Carin Benelux megvásárolta a német anyacéget és elkezdte saját termékeit gyártani Middelkerkében. A cég Carin Haircosmetics NV így megalakult.

1970-ben
A cég épületeinek bővítésére került sor.

1973-ban
Carin Haircosmetics kifejlesztett egy forradalmian új dauervizet (B/O Clic néven) egy biztonságot nyújtó automatikus stop formulával.

1975-ben
a Carin Haircosmetics bevezette a növényi kivonatok használatát a termékek sorozatába. Ez úttörő lépés volt a bio és természetes termékek gyártásának terndjében.